fbpx
Penghantaran Percuma untuk pembelian melebihi RM199
RM0.00 0
Cart

No products in the cart.

UTAMA
JT & JIWA
CARI
RM0.00 0
Cart

No products in the cart.

Continue Shopping
TROLI
-10%

RECLAIM YOUR HEART- YASMIN MOGHED

RM45.00 RM40.50

Out of stock

 

Reclaim Your Heart bukan sekadar buku self-help. Ini buku panduan perjalanan hati mengarungi lautan kehidupan; tentang apa yang harus Anda lakukan ketika terjebak dalam badai kehidupan; tentang menjaga hati Anda agar tak tenggelam dalam samudra dunia. Ini buku tentang harapan, tentang penguatan, tentang pembaruan diri. Setiap hati dapat menyembuhkan dan setiap momen diciptakan untuk membawa kita lebih dekat kepada perubahan. Reclaim Your Heart adalah tentang menemukan momen tersebut ketika semuanya berhenti dan tiba-tiba terlihat berbeda. Ini adalah tentang menemukan kebangkitan Anda sendiri untuk menjadi lebih baik, lebih benar, dan lebih bebas—dalam versi Anda sendiri. Banyak dari kita terjebak oleh kekecewaan yang berulang. Kita tidak tahu mengapa hal itu terjadi. Reclaim Your Heart adalah tentang membebaskan hati dari perbudakan itu, tentang melepaskan diri dari jebakan-jebakan kehidupan. Reclaim Your Heart memberikan perspektif baru tentang cinta, kehilangan, kebahagiaan, dan rasa sakit. Buku ini mengajarkan Anda bagaimana menjalani kehidupan tanpa Anda harus menjadi budak kehidupan. Ini adalah panduan untuk melindungi harta paling bernilai: hati.

Beli juga

produk serupa

Kenapa anda perlu membeli dengan kami?

PENGHANTARAN PANTAS
Tempahan anda akan diproses pada hari yang sama jika dibuat sebelum tengah hari.
BUKU TERBAIK & BERKUALITI
Buku-buku terbitan kami hanyalah yang terbaik dan berkualiti. Disaring mengikut keperluan semasa.
PEMBAYARAN SELAMAT 100%
Pembayaran boleh dibuat secara FPX / MasterCard / Visa melalui pelbagai jenis bank.

Mari sertai komuniti buku kami agar anda tidak terlepas peluang info terkini.

Selamat datang ke Kafe Buku Paling Sempurna, JEJAK BUKU & KOPI.

Kombinasi sempurna antara rasa kopi dan pastri yang lazat dengan ratusan judul buku pelbagai genre.

Nikmati WiFi percuma dan ruang duduk yang selesa untuk anda bersantai bersama keluarga atau menyiapkan tugasan di sini.

Jemput datang ke JEJAK BUKU & KOPI di Bandar Puteri Bangi.

Inginkan ruang khas ?

Co-working space   l   Seminar   l   Kelas   l   Wacana   l   dan lain-lain ?

Bintang Tanpa Nama.

Bintang tanpa nama, barangkali begitulah kita dalam hidup seseorang. Bersinar dan wujud tetapi tidak didendang. Terpulang – dan demikianlah Ilham dan Aya yang menjadi bintang sesama sendiri.

Di kota sederhana Kuantan, Aya menelusuri hari-harinya sebagai seorang peguam jenayah ditemani Ilham, lelaki yang pernah disukainya. Ilham, penyeduh kopi di kafe ‘Kita, Usai’ punya cerita tersendiri di sebalik senyumannya yang penuh tawa dan terkadang lara.

Sejak mereka bertemu kembali, fasa demi fasa ditempuhi dalam waktu yang singkat – kehilangan, kemaafan, persahabatan, kekeluargaan dan cerita silam yang sentiasa melingkari hidup mereka berdua.

Siapakah yang akan menyakiti dirinya sendiri? Aya atau Ilham? Entahlah, mungkin kamu juga. Orang yang sering membuka ruang untuk disakiti.