fbpx
Shopping Cart

011-2906 2609

Pos berjalan setiap hari kecuali Sabtu & Ahad

Pratempah Kombo Travelog

Pratempah Kombo Travelog

LEAVING MICROSOFT TO CHANGE THE WORLD

John Wood dalam pengembaraan beliau di pergunungan Nepal, telah menyaksikan suasana sekolah yang daif sehingga beliau mengambil keputusan berhenti daripada kerjayanya di Microsoft dan menumpukan sepenuh tenaga, perhatian dan masanya kepada usaha untuk membina Room to Read — sebuah organisasi yang mendirikan perpustakaan dan sekolah, serta menyediakan biasiswa jangka masa panjang untuk pelajar perempuan di negara-negara Dunia Ketiga.

Buku ini penuh dengan emosi, kisah suka dan duka John Wood dalam usahanya untuk mencapai ketenangan hidup, dan mungkin ia juga akan memberi inspirasi untuk kita menjadi orang yang lebih memberi kepada masyarakat.

RM35

AKU, BUKU DAN KOTA KAHERAH

Aku, Buku & Kota Kaherah adalah sebuah memoir, yang mengisahkan perjalanan penulis sebagai seorang mahasiswa pada era 90-an di Kaherah.

Di antara bau buku-buku lama dan debu-debu yang bertebaran, kota ini juga menyaksikan bagaimana pengembaraan penulis yang cintakan ilmu dan buku mendapatkan buku-buku langka — hinggakan terpaksa berebut dengan si penggila buku!

RM 35

Inginkan penjimatan tanpa perlu bayar pos?

Dapatkan kedua buah buku Travelog ini dengan harga RM70 + PERCUMA POS

Waktu Operasi Isnin – Jumaat

9.00 a.m. - 5.00 p.m

Penghantaran percuma

Pembelian minimum RM250

Langkah Pembelian Mudah

Pilih → Tambah Ke Troli → Bayar

Pembayaran Selamat 100%

FPX / MasterCard / Visa